Ιδρύθηκε το 1978 με στόχο την κάλυψη της εσωτερικής αγοράς με προϊόντα που μέχρι τότε ήταν αποκλειστικά εισαγόμενα. Τα στελέχη της Δημήτρης και Παναγιώτης Παπαδάκης έχοντας το know how από τη δεκαετή τους παραμονή στις Η.Π.Α. επένδυσαν σε σύγχρονο εξοπλισμό σύμφωνα με τα διεθνή standard.

Με την ίδρυσή της, ήδη η εταιρία διέθετε δυο σειρές πόμολα και έξι σχέδια πομολάκια. Δίνοντας βάση στην ποιότητα κατασκευάσαμε πρώτη φορά εμείς προϊόντα από μασίφ ορείχαλκο. Η αγορά δεν άργησε να αντιληφθεί τη διαφορά από τα εισαγώμενα!

Σαράντα χρόνια μετά, η εταιρεία μας στελεχωμένη και από τις θυγατέρες, Αργυρώ και Παναγιώτα Παπαδάκη, Μηχανολόγο Μηχανικό και Διακοσμήτρια αντίστοιχα, παραμένει πάντα μια οικογενειακή επιχείρηση, που διαθέτει όμως στην αγορά σήμερα πλέον πολλές σειρές πόμολα, εκατό πενήντα σειρές πομολάκια και μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών ειδών, εκ των οποίων το 80% εξάγονται και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Επιπλέον τα τελευταία χρόνια, ανταποκρινόμενοι στη ζήτηση των πελατών μας, θεωρήσαμε αναγκαία τη δραστηριοποίησή μας και στο χώρο των ανοξείδωτων (SS304) λαβών εξωτερικών θυρών,αξεσουάρ τζακιού αλλά και των διακοσμητικών κουρτινόβεργων. Η επόμενη λογική κίνηση ήταν η είσοδός μας στην παραγωγή μηχανισμών συρομένων πορτώνΦυσικά και σε αυτούς τους χώρους πορευόμαστε με την αξιοποίηση πάντα των καλύτερων υλικών και των πιο σύγχρονων μεθόδων κατασκευής και βαφής, που μας έχουν κατατάξει μεταξύ των πρώτων κατασκευαστών του χώρου στην ελληνική αγορά και όχι μόνο!

Η αντιστοιχία τιμής και ποιότητας είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερά μας πλεονεκτήματα καθώς η όποια σύγκριση δείχνει την ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων μας αλλά ταυτόχρονα και το οικονομικό κέρδος που οι πελάτες μας έχουν από την προτίμηση που μας δείχνουν.

Στόχος μας πάντα να ντύνουμε το σπίτι σας με τα καλύτερα, ποιοτικότερα και ωραιότερα προϊόντα δικής μας, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, κατασκευής!

Top